Rólunk

Ez a blog egy varázslatos utazásra hívja Önt a brit királyi család lenyűgöző világába. Fedezze fel a történelem gazdag pillanatait, amelyek a trónöröklés, a paloták pompája és az uralkodók kifinomult élete körül forognak.

Minden héten folyamatosan megújuló, érdekfeszítő tartalmakkal kedveskedünk Önöknek a Windsor-ház történetéből és mindennapjaiból!

Török Zoltán Patrik vagyok, a brit királyi család szakértője, a Windsorék című Facebook-oldal és a Windsor Világ blog szerzője. Már gyermekkorom óta buzgón foglalkozom a történelemmel, az európai monarchiákkal, ezek világunkra gyakorolt hatásával. A Windsor-ház története különösen megragadott. Ismereteim bővítése érdekében többször jártam Londonban, illetve Nagy-Britannia más részein is. Utazásaim során szemtanúja lehettem a brit korona csodálatos és ősi hagyományainak. Összegyűlt ismereteimet pedig most szeretném megosztani, a megsárgult lapokon rejtőző titkokkal együtt az érdeklődőkkel!

Tudásom nem végtelen, szeretek tanulni valami eddig számomra ismeretlenről. Nyitott vagyok az új, izgalmas tényekre, ötletekre, hozzászólásokra, ezért bátorítom olvasóimat: osszák meg velem gondolataikat, véleményeiket, észrevételeiket!